Muriel Makelaardij is ontstaan uit C&N group die in 2008 opgericht is door mijzelf, Muriel Homburger, geboren en getogen in Amsterdam-Zuid. Ik ben register makelaar en taxateur in hart en nieren en heb inmiddels meer dan 25 jaar aan ervaring op zak.

Over mij

Passie voor huizen

Huizen zijn mijn passie. ‘De sleutel tot een huis is de sleutel tot geluk’ mijn motto. Ik vind het fantastisch om elke dag met mijn passie bezig te zijn en ‘9-tot-5 mentaliteit’ staat daarom ook niet in mijn vocabulaire.

Onderscheidend vermogen

Ik onderscheid mijzelf als makelaar en taxateur door mijn betrokkenheid, kennis van de markt, doelgerichtheid en enthousiasme. Ik ben bereid om voor mijn cliënten nét dat ene stapje extra te doen, ook als een traject al is afgerond.

Samenwerken

Netwerken en mensen met elkaar verbinden is belangrijk voor mij. Ik zie mezelf graag als een mentor voor de nieuwe generatie makelaars en taxateurs. Daarnaast houd ik er een groot collegiaal netwerk op na, omdat ik geloof in de uitspraak: ‘wie niet delen kan, kan niet vermenigvuldigen’. Door samen te werken met mijn collega’s kan ik u het allerbeste bieden.
Wilt u vrijblijvend met mij kennismaken? Neem dan gerust contact op voor een oriënterend gesprek.

Muriel

Reset password

Voer uw e-mailadres in en we sturen u een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Aanmelden met e-mail

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Door op de «AANMELDEN»-knop te klikken, gaat u akkoord met de Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid
Powered by Estatik