Privacy policy

Muriel Makelaardij respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. We verwerken uw persoonsgegevens op een zorgvuldige en transparante wijze, in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Deze privacyverklaring is van toepassing wanneer u gebruikmaakt van onze website en/of diensten en is bedoeld om u te informeren voor welke doelen we uw persoonsgegevens gebruiken en hoe wij daarmee omgaan.

 

Doelen

Wij gebruiken uw NAW-gegevens, telefoonnummer, e-mailadres en betalingsgegevens in het kader van dienstverlening om de opdrachten en diensten zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen en om in dat kader contact met u op te kunnen nemen. Daarnaast kunnen we uw e-mailadres ook gebruiken om op uw verzoek een nieuwsbrief te sturen. Bovendien verwerken we uw naam, adres en e-mailadres wanneer u reageert op een actie of prijsvraag om de actie uit te voeren, de prijswinnaar bekend te maken en de respons op onze marketingacties te meten.

 

Nieuwsbrief

We gebruiken uw e-mailadres om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. We sturen slechts een nieuwsbrief als u actief hebt aangegeven deze te willen ontvangen. Als u de nieuwsbrief niet langer wenst te ontvangen, kunt u zich uitschrijven op de website of via de afmeldlink onderaan elke nieuwsbrief of update.

 

Doorgifte

We verwerken uw persoonsgegevens slechts binnen de EER. Muriel Makelaardij zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling, opdracht of dienstverlening, wanneer een wettelijke plicht bestaat om deze gegevens ter beschikking te stellen of wanneer daarvoor uw voorafgaande uitdrukkelijke toestemming aanwezig is.

 

Bewaartermijnen en beveiligingsmaatregelen

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om uw persoonsgegevens zo goed mogelijk te beschermen tegen verlies en onrechtmatig gebruik. Zo maken wij onder meer gebruik van encryptie door een SSL-layer. Verder maken we gebruik van toegangsbeveiliging en antivirussoftware en geven we slechts de noodzakelijke medewerkers en partijen die aan geheimhouding zijn gebonden toegang tot uw persoonsgegevens.

We bewaren uw persoonsgegevens zo lang als noodzakelijk is om aan onze wettelijke verplichtingen te voldoen, tenzij zich omstandigheden voordoen die het rechtvaardigen de gegevens voor een langere periode te bewaren.

 

Verzoek tot uitoefenen rechten

De Algemene Verordening Gegevensbescherming kent meer rechten toe aan de betrokkene. U heeft het recht op inzage, correctie, gegevensoverdraagbaarheid en verwijderen van uw persoonsgegevens. Daarnaast heeft u het recht om eventuele toestemming voor gegevensverwerking weer in te trekken. U kunt een schriftelijk verzoek tot ons richten, waarbij we u vragen een deels afgeschermd identiteitsbewijs mee te sturen. Scherm in ieder geval uw pasfoto, de strook met nummers onderaan het paspoort, paspoortnummer en BSN af.

We reageren zo snel mogelijk op uw verzoek, maar in ieder geval binnen vier weken. Verder willen we u erop wijzen dat u klachten over de verwerking van uw persoonsgegevens aan de Autoriteit Persoonsgegevens kunt richten via de website van de Autoriteit.

 

Contact

Heeft u nog vragen over de verwerking van je persoonsgegevens of over deze privacyverklaring? Neem dan contact met ons op via:

Muriel Makelaardij
Schinkelkade 48 III
1075 VK, Amsterdam

+31 (0)20 470 3960
+31 (0)6 251 35 189
[email protected]
http://www.murielmakelaardij.nl

Wij behouden ons het recht voor om deze privacyverklaring te allen tijde te wijzigen, bijvoorbeeld als de wet wijzigt. Wijzigingen zullen we publiceren op de website. Bij ingrijpende wijzigingen zullen we u per e-mail op de hoogte stellen.

 

Disclaimer

Als u besluit een recensie te schrijven, kunt u zelf kiezen of u uw naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. Wij zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht voor bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen niet te publiceren.

Hoewel alle vormen van informatie op deze website met uiterste zorgvuldigheid zijn opgesteld, staan wij niet in voor eventuele onjuistheden of onvolledigheden in de inhoud van deze website. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Indien wij verwijzen naar een andere website door middel van een link, staan wij niet in voor de inhoud of de juistheid van deze websites, of voor de wijze waarop deze websites omgaan met persoonsgegevens. Lees voor de volledigheid dan ook de privacyverklaring van de desbetreffende website.

 

Om uw bezoek aan onze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken zetten we cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) in. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie over u verzamelen en uw internetgedrag binnen (en mogelijk ook buiten) onze website volgen. Met deze informatie passen wij en derde partijen content aan uw interesses en profiel aan. Daarnaast is het dankzij cookies mogelijk informatie te delen via social media.

Over het algemeen kunt u onze website bezoeken zonder ons te vertellen wie u bent of zonder enige informatie over uzelf achter te laten. Muriel Makelaardij echter gedurende het bezoek informatie bij u plaatsen, indien uw browser dat toelaat. Hiervoor gebruiken wij ook wel ‘cookies’. Een cookie is een informatiebestand dat onze website(server) plaatst op uw computer, tablet of telefoon (‘apparaat’) waarmee u deze website bezoekt. Wanneer u de website weer bezoekt, wordt dit bestand weer meegestuurd. U bepaalt zelf welke cookies u goedkeurt!  U kunt uw toestemming altijd weer intrekken, maar het kan zijn dat sommige functies van de website dan niet meer beschikbaar zijn voor u.

 

Welke cookies gebruiken wij?

Er zijn verschillende soorten cookies, hieronder in het kort een overzicht. Verderop kunt u een specificatie van alle cookies die we gebruiken op onze website vinden.

Cookies zonder toestemming
Verplichte cookies; zonder deze cookies functioneert onze website niet. We kunnen twee soorten onderscheiden.

Functionele cookies (verplicht)
Deze zijn noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytische cookies
Deze hebben als doel het gebruik van de website te vergemakkelijken. Met deze cookies verzamelen we informatie over welke pagina’s het meeste bezocht worden, welke pagina’s effectief werken of juist foutmeldingen opleveren. Bezoekers worden hiermee anoniem gevolgd.

Cookies waarvoor toestemming nodig is

Tracking cookies

Deze cookies tracken individueel gedrag en zijn afhankelijk van uw toestemming. We kunnen met het plaatsen van deze cookie uw websitegedrag gebruiken om bijvoorbeeld onze content beter te maken en uw ervaring op onze websites te verbeteren.
Cookies van derden:

Advertentiecookies
Advertentiecookies zorgen ervoor dat informatie, promoties en advertenties relevant zijn voor u, op onze website, maar ook daarbuiten. Ze houden bijvoorbeeld bij hoe vaak u iets ziet en welke advertenties u al gezien hebt. Voor advertentiecookies verwijzen we u naar verklaringen op de websites van deze partijen.
Social media cookies
Dit zijn cookies van een derde partij die op onze website staan. Ze maken het mogelijk om de informatie op onze website eenvoudig op social media te delen. Voor de cookies die de social media partijen plaatsen en de mogelijke data die zij hiermee verzamelen, verwijzen wij naar de verklaringen die deze partijen op hun eigen websites daarover geven. Let op dat deze verklaringen regelmatig kunnen wijzigen. Muriel Makelaardij heeft daar geen invloed op.

Cookies weigeren of geplaatste cookies verwijderen

Via uw browser kunt u reeds geaccepteerde cookies eenvoudig verwijderen. Ook kunt u zo het accepteren van (bepaalde) cookies uitzetten. Door het verwijderen of uitzetten van cookies kan het gebeuren dat delen van onze website niet meer werken of onjuist worden weergegeven. Ook is het lastiger om onze website te verbeteren, content op uw wensen af te stemmen en onze diensten te verbeteren. Wanneer u de cookie-instellingen voor onze website aanpast, kunnen sommige onderdelen van de website vervolgens mogelijk niet meer correct worden gebruikt.

Andere technieken
Naast cookies kunnen onderstaande technieken gebruikt worden om informatie te verzamelen.  JavaScript is een standaard internettechniek die er samen met cookies voor zorgt dat een systeem informatie kan verzamelen, opslaan en verwerken.

Javascript en flash
Onze websites kunnen onder meer gebruik maken van JavaScript. Dit zijn computerscripts die de functionaliteit van onze websites verbeteren, in het bijzonder met betrekking tot bewegende afbeeldingen. We verzamelen geen persoonsgegevens via JavaScript maar kunnen dit gebruiken om het gedrag van bezoekers te onderzoeken. Bijvoorbeeld hoe vaak op de website of onderdelen daarvan is geklikt, en het formaat waarin uw apparaat graag de informatie ontvangt. U kunt JavaScript ook deactiveren via uw browserinstellingen en flash-software de-installeren. Daardoor zal u geen gebruik meer kunnen maken van sommige functies zoals games en actieve afbeeldingen op onze website.

CookieGeldigheidsduurDoelToegang tot gegevens
_ga2 jaar na plaatsingDeze cookie wordt gebruikt om u te herkennen bij een terugkerend bezoek als unieke bezoeker.Dit is een cookie van een derde partij, Google, die Muriel Makelaardij gebruikt voor het (laten) samenstellen van statistische informatie over het gebruik van de website. Wij kijken naar de rapportage en in principe niet naar gedrag van individuele bezoekers. Muriel Makelaardij gebruikt de gegevens ter verbetering van de website en verwijst naar de privacy voorwaarden van Google voor de wijze waarop Google omgaat met uw gegevens.*
_gid24 uur na sessieDeze cookie wordt gebruikt om bezoekers van elkaar te onderscheiden.Dit is een cookie van een derde partij, Google, die Muriel Makelaardij gebruikt voor het (laten) samenstellen van statistische informatie over het gebruik van de website. Wij kijken naar de rapportage en in principe niet naar gedrag van individuele bezoekers. Vastgoed gebruikt de gegevens ter verbetering van de website en verwijst naar de privacy voorwaarden van Google voor de wijze waarop Google omgaat met uw gegevens.*
cookie_notice
_accepted
1 jaar na plaatsingDeze functionele cookie onthoudt of u toestemming heeft gegeven om cookies te plaatsen.Gemachtigde Muriel Makelaardij.
NID, HSID, SSID, APISID, SAPISID1 jaar na sessieCookie die inzichtelijk maakt welke door Google Adwords ingezette media effectief is. Op basis hiervan wordt ook met de online mediapartner afgerekend.Dit is een cookie van een derde partij, Google, die Muriel Makelaardij gebruikt voor het (laten) samenstellen van statistische informatie over het gebruik van de website. Wij kijken naar de rapportage en in principe niet naar gedrag van individuele bezoekers. Vastgoed gebruikt de gegevens ter verbetering van de website en verwijst naar de privacy voorwaarden van Google voor de wijze waarop Google omgaat met uw gegevens.*
GPS, LOGIN_INFO, PREF, SID,  VISITOR_INFO1_LIVE, YSC2 jaar na plaatsingDeze cookies worden gebruikt om YouTube video’s die op de website embedded zijn af te spelen.Dit is een cookie van YouTube die Muriel Makelaardij gebruikt om video’s die op de website geïntegreerd zijn af te spelen.
__utma2 jaar na plaatsingMeet aantal bezoeken gebruiker, tijdstip eerste bezoek en laatste bezoek, bijvoorbeeld bij berekenen tijd tussen eerste bezoek en overeenkomst/koop.Dit is een cookie van een derde partij, Google, die Muriel Makelaardij gebruikt voor het (laten) samenstellen van statistische informatie over het gebruik van de website. Wij kijken naar de rapportage en in principe niet naar gedrag van individuele bezoekers. Vastgoed gebruikt de gegevens ter verbetering van de website en verwijst naar de privacy voorwaarden van Google voor de wijze waarop Google omgaat met uw gegevens.*
__utmz6 maanden na plaatsingDeze cookie registreert hoe u op de website terecht bent gekomen. Bijvoorbeeld via een website of een zoekmachine en welke zoekwoorden daarbij gebruikt zijn.Dit is een cookie van een derde partij, Google, die Muriel Makelaardij gebruikt voor het (laten) samenstellen van statistische informatie over het gebruik van de website. Wij kijken naar de rapportage en in principe niet naar gedrag van individuele bezoekers. Muriel Makelaardij gebruikt de gegevens ter verbetering van de website en verwijst naar de privacy voorwaarden van Google voor de wijze waarop Google omgaat met uw gegevens.*
__utmbDuur van de sessie(30 min na laatste pageview).Meet tijdstip bezoek in combinatie met utmc voor vaststellen duur bezoek (wordt gebruikt voor Google Analytics)Dit is een cookie van een derde partij, Google, die Muriel Makelaardij gebruikt voor het (laten) samenstellen van statistische informatie over het gebruik van de website. Wij kijken naar de rapportage en in principe niet naar gedrag van individuele bezoekers. Muriel Makelaardij gebruikt de gegevens ter verbetering van de website en verwijst naar de privacy voorwaarden van Google voor de wijze waarop Google omgaat met uw gegevens.*
__utmcDuur van de sessie.Meet tijdstip vertrek via pageviews in combinatie met utmb voor vaststellen duur bezoek.Dit is een cookie van een derde partij, Google, die Muriel Makelaardij gebruikt voor het (laten) samenstellen van statistische informatie over het gebruik van de website. Wij kijken naar de rapportage en in principe niet naar gedrag van individuele bezoekers. Muriel Makelaardij gebruikt de gegevens ter verbetering van de website en verwijst naar de privacy voorwaarden van Google voor de wijze waarop Google omgaat met uw gegevens.*
Facebook, LinkedIn, Twitter,2 jaar na plaatsingDeze cookies worden geplaatst om content vanaf onze website te delen op social media accountsDit zijn cookies van Facebook, LinkedIn en Twitter die het mogelijk maken om wanneer u ingelogd bent direct content van de website van Muriel Makelaardij te delen op uw social media profiel

* Omdat Google gevestigd is en opereert vanuit de Verenigde Staten, kan het zijn dat uw gegevens Europees grondgebied verlaten en in Verenigde Staten worden verwerkt. Weet dat Google beschikt over een vermelding op de privacy shield lijst van Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit betekent dat Google verklaart te beschikken over de vereiste privacy maatregelen die nodig zijn om gegevens uit te wisselen met Europese landen, waaronder Nederland. Klik hier om de advertentievoorkeuren van Google aan te passen en voor aanvullende informatie.