€ 360,000.00

  • Toegevoegd op: 26/02/20
  • Bericht bijgewerkt: 2020-11-12 16:20:08
  • Slaapkamers: 3
  • Badkamers: 1
  • Verdiepingen: 1
  • Bebouwd: 56 m²
  • Bouwjaar: 1926

Omschrijving

Rivierenbuurt.

Een hele fijne plek in Amsterdam komt te koop! Een direct te betrekken, in 2017 luxe gerenoveerde driekamer woning van ca. 56 m². Gelegen in een rustige straat in de populaire Rivierenbuurt.

INDELING WONING

Gezamenlijke nette entree op de begane grond en opgang naar de eerste verdieping. Binnenkomst in de hal met toegang tot alle vertrekken. De ruime, lichte woonkamer met inbouwkast biedt voldoende ruimte voor een zit- en eethoek. Direct aan de woonkamer grenst een zijkamer die gebruikt kan worden als kantoor of voldoende ruimte biedt voor een eenpersoonsbed. Deze kamer is eventueel gemakkelijk bij de huiskamer te betrekken. Aan de achterzijde in het midden de moderne keuken voorzien van inbouwapparatuur en toegang tot balkon. Het appartement heeft een recent verbouwde badkamer met (regen)douche, wastafel, toilet en designradiator. Op het balkon in de kast is de wasmachine opstelling en cv-ketel. De twee goed bemeten rustige slaapkamers aan de achterzijde maken de woning compleet. De grootste slaapkamer heeft een inbouwkast met plafond-hoge schuifdeuren.

LOCATIE

Unieke kans om nu in de Kromme-Mijdrechtstraat te komen wonen! U zult verrast zijn! Wonen op loopafstand van alles wat de populaire en gezellige Rivierenbuurt te bieden heeft, om de hoek met de Amsteldijk, Martin Luther Kingpark en nabij de Rijnstraat, met vele winkels, supermarkten en horeca. Ook in de omliggende straten supermarkten, bouwmarkten en restaurants aanwezig. Gelegen vlakbij station Amsterdam Amstel, uitvalswegen A2 en A10 en het De Mirandabad.

KENMERKEN

BIJZONDERHEDEN

– Oppervlakte 55,8 m² conform NEN2580;

– Luxe gerenoveerd in 2017, nieuwe badkamer in 2016;

– Voortdurend recht van Erfpacht, herziening 1 april 2057,

– vooruitbetaalde canon tot en met 31 maart 2057,

– Algemene Bepalingen 2000.

– Balkon aan achterzijde met wasmachine opstelling en cv in balkonkast.

– Lichte woonkamer met zijkamer;

– Twee slaapkamers, één met inbouwkast met plafondhoge schuifdeuren;

– Volledig dubbel glas;

– Actieve VvE met meerjarenonderhoudsplan en professionele beheerder

– Oplevering in overleg.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en van toepassing zijn de VBO voorwaarden.

This style property is located in is currently and has been listed on Muriel Makelaardij. This property is listed at € 360,000.00. It has 3 slaapk. bedrooms, 1 badk. bathrooms, and is 56 m². The property was built in 1926 year.