€ 470,000.00

  • Toegevoegd op: 13/08/21
  • Bericht bijgewerkt: 2021-09-16 17:19:47

Omschrijving

WEGENS OVERWELDIGENDE BELANGSTELLING KUNNEN WE HELAAS GEEN BEZICHTIGINGEN MEER INPLANNEN, INSCHRIJVINGSPROCEDURE SLUIT WOENSDAG 25 AUGUSTUS 12.00 uur

 

Amsterdam-West “ de Baarsjes”

Prachtige kans om nu op een leuke gezellige en trendy locatie aan de

Reinier Claeszenstraat  te komen wonen. U zult verrast zijn!

Dit lichte 3-kamer appartement gelegen op de bovenste etage heeft een heerlijk beschut en tevens zonnig balkon met veel privacy, een moderne hoekkeuken, een nieuwe badkamer (eind 2019) voorzien van vloerverwarming.

Dit geweldig leuke drie kamer appartement op eigen grond te Amsterdam-West in een populaire buurt heeft dat traditionele Amsterdamse gevoel met haar dagelijkse

Ten Katemarkt op loopafstand, de Foodhallen, ruime keuze aan winkels, (coffee) bars en restaurants zoals Bar Spek, Faam, Bar Zurich, welke eten van de gehele wereld serveren. In het kort een diverse en bruisende buurt in het midden van de stad. De Jordaan is op enkele minuten fietsen, het Rembrandtpark en het Erasmuspark liggen in de nabijheid.

Het openbaar vervoer is goed, trams 13,19 en buslijn 18  zijn op loopafstand.

Met de auto zit je snel op de Ring via de afslagen S105 en het NS-station Sloterdijk is op 10 minuten fietsafstand.

 

Derde verdieping:

Het appartement is op de derde verdieping gelegen, overloop met voldoende bergingsmogelijkheden, de entree leidt direct naar de woonkamer met moderne hoek keuken. De keuken heeft een vaatwasser, koelkast, combinatie oven/magnetron, gas kookplaat, aansluiting voor toekomstig inductie koken is aangelegd. De woonkamer heeft open slaande deuren naar het heerlijke balkon, waar de prachtige boom voldoende privacy biedt. De in eind 2019 vernieuwde badkamer heeft vloerverwarming, inloopdouche, toilet, wastafel en wasmachine aansluiting. Aan de voorzijde van het appartement liggen twee kamers, waarvan een in gebruik als slaapkamer, de ander in gebruik als eetkamer/werkkamer Het appartement heeft een moderne uitstraling en er is een PVC laminaat vloer met vloerverwarming door bijna de gehele woning.

BIJZONDERHEDEN

– Eigen Grond

– Balkon (Oosten)

– Vernieuwde badkamer met vloerverwarming in 2019

– Vloerverwarming in de woonkamer

– Meterkast vernieuwd in 2019

– Inductie mogelijkheid in de keuken

– Geïsoleerde beglazing

– Energielabel ?

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en van toepassing zijn de VBO voorwaarden.

 

This style property is located in is currently and has been listed on Muriel Makelaardij. This property is listed at € 470,000.00. It has bedrooms, bathrooms, and is . The property was built in year.